Velkommen til Glastadheia.no sin aktuelle side

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Nede ved sjøen på Glastadheia  Utsikt fra Glastadheia  

Følg oss på facebook 

SOMMERNYTT 02.07.2020

Da har vi gjort avtale om salg av ytterligere 2 tomter. Dette er tomtene B17-3 og B17-4. Nytt priskart med oversikt over hva som er ledig følger under. I tillegg kommer grovplaneringskostnader på kr 130.000.- pr tomt.
Fortsatt god sommer
Med beste hilsen
Erik Solberg

Mars 2020 02.03.2020

Nå er det mars og vi legger ut ett par nye bilder fra området B17, som nå er under opparbeiding. Her er det tomter som alle blir byggeklare iløpet av våren.
Tomtene ligger på venstre side rett forbi den store felles lekeplassen.

Litt info for det nye året 2020 25.01.2020

Da kan vi ønske velkommen enda en tomtekjøper på Glastadheia. Det er en familie som kommer
helt fra Nord Odal. Da er det ekstra hyggelig at de valgte å slå seg ned hos oss i Tvedestrand.

Dette er det tredje tomtesalget inngått for overtagelse i år.

I 2020 vil vi grov planere tomteområdet B17,disse 4 tomtene fremstår som byggeklare.

Legger ut en ny prisliste for 2020. Grovplanering utgjør kr 130.000.- som kommer i tillegg til disse prisene. På Glastadheia kan du få en stor og fin tomt til en overkommelig pris. Her er og mulighet for båtplass.

Velkommen

 

 


Dronefilm 07.10.2019

https://www.youtube.com/watch?v=kkd5dQPJwRc&feature=share&fbclid=IwAR1bc2ltpbqrGtXFNzGo1O2W19Sj51vJQwQQu-sERt7ETFuQEvn86tRRhM8 

 

 Få du ikke åpnet denne så kan du åpne den ved å høyreklikke (åpne i nytt vidu) kopier linken eller gå inn på Facebook siden vår .


Litt diverse 27.05.2019

Det er fint å se at det gode samarbeid mellom oss som utbyggere og vellet har ført til et så fint fellesområde.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


Mars/april 10.03.2019

Da er tomt B4-3-og B4-4 solgt sammen med to båtplasser.  Salg av tomt B5-2 er ikke avklart enda.  Vi start opp straks med opparbeidelsene av de solgte tomtene

 


Litt i starten av 2019 15.02.2019

Tomt B5-2 er reservert. Det tar vi som et gryende vårtegn. Det at flere finner området vårt aktuelt er hyggelig. Nå er genistreken i gang og ny skole bygges i rekordfart. Til sommeren er den nye E18 ferdig stort sett ferdig. Dette er av mange positive ting som skjer i disse dager. Vi ser frem til våren.

Da er det desember 01.12.2018

Nå er alt det formelle rundt justeringer bestemmelser Glastadheia I og III i orden. Du finner de her på hjemmesiden.  Først og fremst er nye bestemmelser bedre tilpasset dagens byggeregler.  Videre så muliggjør endringene flere løsninger uten dispensasjoner. En kan blant annet bygge større garasje og pulltak mm. Det er også foretatt mindre justeringer av reguleringsplanen.  Vi takker for alle innspill under veis. 

 

Vellet har i vært aktive med blant annet det store lekearealet. Der er det kommet mye artig for ungene.

 

Vi ønsker alle ett fortsatt godt 2018

 

Med beste hilsen

 

Erik Solberg

 


Til info før påsken

Da har vi avtalt solgt de to siste tomtene på Glastadheia II. Kjøper er
H O S eiendom AS. For nærmere informasjon rundt prosjektet ta kontakt med Roy Stien tel:41 25 41 10

Når det gjelder Glastadheia I og III er det sendt ut 75 nabovarsler for høring knyttet til mindre endringer i reguleringsbestemmelsene som gjelder disse områdene. Da gjenstår det å se om det kommer noen innvendinger, og endelig behandling hos kommunen. Vi håper dette går greit og raskt så klart.

God Påske!


Status januar februar 25.02.2018

Litt info på det nye året

Vi arbeider med noen mindre endringer i reguleringsbestemmelsene. Disse vil trolig bli annonsert og lagt ut til høring iløpet av neste uke. Endringene er blandt annet knyttet til gesimshøyde, størrelse garasje, takvinkler etc. Endringene gjøres for å møte dagen byggekrav og hva som mer vanlig i 2018. Endringene vil jo og kunne redusere behovet for alle disse dispensasjonssøknadene som alikevel blir gitt.

Det er avtalt flytting av telenor sin trase ... over feltet i syd,..Arbeidene vil bli utført før sommerferien er det tenkt.

Vi har avtalt salg av tomt B11-2 med en båtplass.

 

Velkommen til flere på Glastadheia.


Fortau asfaltert 20.11.2017

Da va det på plass.  Vider så driver vellet med litt kantrydding hovedvei og rundt lekeområdet.

 

 


 


Stort aktivitesområde på plass 02.09.2017

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Det er og satt opp målene og volleyball stolper etc.  Asfaltering av veier skal skjer f.o.m 2 oktober.


Juni og god sommer 05.07.2017

 juni blir det å jobbe med å klargjøre tomter og ikke minst den store lekeplassen! Dessverre så fikk vi ikke til å ta asfaltarbeidene før ferien. Det betyr at vi tar dette til høsten for de som venter på dette.
Vi har solgt 5 tomter totalt på det nye området. Tre av disse ut mot sjøen og to som har funnet seg plass inne i feltet. Her er det god plass til flere så bare ta kontakt for en god handel.  Vi h ar og solgt en båtplass til.   God sommer! 

Supertilbud 21.05.2017

Tilbudet gjelder for tomt B1-C  For mer info se Glastadheia på facebook eller ring 93261515.

Vår og mai!! 15.05.2017

Da er tomt B4-2 solgt vi gleder oss over at vi har enda en som foretrekker å bo her på feltet.

Vi har lagt opp til å sprenge/grovplanere tomtene B4-3 og B4-4 før fellesferien.  Vi skal og ferdigstille det store lekeområdet i samarbeid med vellet. Får vi det til så asfalterer vi mesteparten av det nye området og i denne perioden også.  

Ha en fin 17 mai!

mvh

Erik Solberg


Mars 01.03.2017

   

 

l

Da ble årets første tomt solgt B4-1 og B4-2 er reservert i noen dager til.   På Glastadheia får du mye for pengene. Store tomter, flotte lekområder, kort vei til by og barnehage.  De neste tomte kjøperne får også med en båtplass eller 50 tusen kr reduksjon på oppgitte priser. 

 

Tilbudet gjelder for en begrenset periode og må sies å være et knall tilbud!

 

 Husk at det er god info på vår facebook side www.facebook.com/glastadheia også,  


Litt nytt på det nye året

Full fart på bygging av sykkel/skiløype for små og store. Tillater været det så forsetter en med opparbeidelse av fotballbane og volleyballbane nå.

Vi satser alt kan tas i bruk denne våren.  Videre så er vi igang med  4 nye tomter.  To av disse tomtene blir trolig solgt iløpet av kort tid.  Så til alle som har spørsmål eller har behov for 

visning bare ta kontakt på 93261515 Erik Solberg eller 91134853 Øystein Finsrud. Vi fikser det meste.  

 

 

 

 

 


Året på hell

 

 

 

Litt info mot slutten av året.  Den siste veistubben er snart helt ferdig.  Her blir det 8 nye store tomter med areal fra 1050-1545 kvm

Det nye store fellesområdet er nå grovplanert, og gjøres klar for fotballbane, volleyballbane,akebakke, sykkel og skiløype.

 

 

 


 

 


oversikt pr 01032016 03.03.2016

  

Blider fra det ny området 02.03.2016


Veibelysning og nærmiljøanlegg 31.12.2015

Da er veibelysning på det nye feltet satt på.
Vi kommer til å klargjøre 8 tomter i løpet av neste halvår.  Da vil vi ha totalt 20 tomter for salg innen våren..
I 2016 er ett stor nærmiljø anlegg tenkt ferdigstilt, dette i regi Glastadstykket vel. Her blir det volleyballbane, fotballbane,
ski og sykkebane.  Vi har gitt et bidrag til vellet på kr 420.000.- og vellet har søkt om tilsvarende midler i spillemidler.
Vedtak om spillemidler ventes i mai 2016.
Fortsatt godt nytt år!

god jul og godt nytt år pluss litt til 22.12.2015

Etter ønske fra flere kunder legger vi ut nye priser, slik at det blir enklere å sammenligne mellom felt i Tvedestrand.  I tillegg til tomteprisen er
det et tillegg på kr 130.000.- for sprengning og grovplanering av tomten.  De neste fire tomte kjøperne for en båtpass med på kjøpet ved kjøp av tomt,
det kaller vi jubileumstilbud! Legger en til at tomtene og fellesarealene store,  at det kommer videregående skole i nærheten og det finnes barnehage i feltet,
så ligger det an til at du får mye igjen for pengene.
Med det ønsker vil alle en god jul og godt nytt år!!

Parkering 01.11.2015

Fint om de som bor på feltet eller får besøk sørger for at en ikke bruker lekeplassene til parkering.  Jeg har fått den del klager på dette.
mvh
Erik

   

 


Oktober og høst 07.10.2015

Da er vi så og si ferdig med å føre frem strøm og fiber til alle de nye tomtene.  Videre så monteres i disse dagene veilys slik at det skal bli lys i høstmørket.   Flere tomter er grovplanert klare for salg.

Vellet er i gang med å få levert inn søknad til  nærmiljøannlegg.  Der er det lagt opp til fotballøkke, vollyballbane og sykkel/skiløye mm.  Prosjektet er tenkt igangsatt i 2016 om søknaden om tippemidler går i orden.  Vedlagt følger en skisse på det og et høstbilde fra området.

 


August 29.08.2015

Da er det straks september.  På mandag starter graving for kabelgrøfter til hele 16  tomter.  Vi kommer til å sprenge/planere flere tomter
nå slik at de fremstår som byggeklare i høst. Av andre ting som kan nevnes så foretar vi vedlikehold av bryggeanlegg. Bryggelaget er tenkt
opprettet i høst. Vi samarbeider godt med vellet for opprettelse av nye felles aktivitetsområder til glede for de som bor på Glastadheia. Det skal
være godt å bo for små og store hos oss

Ny tomt solgt. 14.07.2015

Da ble tomt B5-3 solgt, samt en båtplass. Hyggelig å se at flere finner veien til området vårt.

Bilder

Juni 13.07.2015

Her har vi første huset som er på gang på det nye delfeltet. Vi ha og begynt med å sette opp fundamenter for veilys og.  Nå har entreprenør tatt en velfortjent ferie.  Fortsatt god sommer.

 


Justert priser og litt info

Juni 02.06.2015

 

 

Som sikker mange har fått med seg så har det vært litt stille på anleggsfronten i det siste. Det skyldes skogsdrift hos naboen som måtte ta tømmeret ut via Svedskottveien. Driften kom vesentlig senere i gang enn først antatt. Videre har det tatt tid å få kjørt ut tømmeret.
Vi hadde planer om å få lagt ferdig kabler før ferie, men ser at det av praktiske årsaker må dette vente til høsten. Før ferien vil vi ruste opp veier, sette opp fundament for belysning og sprenge/planere klar noen flere tomter.  

Vel møtt
Erik Solberg
93261515

 


Bilder tatt fra tomt B11-2 og B5-3. Her blir det noe for en hver smak.

 


April-Mai 24.03.2015

Vi har nå igangsatt grunnarbeidene for noen flere tomter som skal stå byggeklare frem mot sommern.  Tomtene ligger lunt til og får utsikt mot Svennskottjenna. Disse tomtene har vann og avløp klart, nå driver vi  med fremføring av strøm og belysning.  Tomtene vi gjør klare er B4-1 til B4-4, B11-1 og B11-2, samt B8-4 og B8-5.  Her blir det noen flotte store tomter. Ta kontakt for med Erik Solberg 93261515 eller Øystein Finsrud 91134853 for visning eller skulle en lure på noe. 

 


Mars-April 24.03.2015

Da har vi fått priset noen tomter til:

 

 


Våren 2015 05.03.2015

Da er våren i anmarsj.   Byggesøknad til det første hus på det neste byggetrinn er levert kommunen.   Vi har flere hus som er under oppføring på Glastadheia i vinter,  det er gledelig.

Vi skal i år gjøre 17 tomter byggeklare.  Til disse har vi lagt frem vann og avløp , og vil i år legge frem fiber, strøm, veilys  etc.   Her blir det muligheter for alle å finne en fin tomt, ikke minst om du  er på jakt etter tomt over 1000kvm , vi stort sett i den størrelsen.   Vi legger stor vekt på at lekeområder kommer på plass, vi kommer til å gjøre noe år på den fronten i år og.  Det skal være trivelig å bo på Glastadheia.

Hos oss kan du få kjøpt båtplass, det er barnehage i feltet, gangvei helt til sentrum, store tomter  og sentral beliggenhet.    På Glastadheia får du kjøpt tomter fra kr 350.000 til kr1.100.000.-. Da er tomten ferdig grovplanert!

Velkommen!


Desemberbilder! 05.12.2014


Desember 01.12.2014

Prisliste på de første planerte tomtene som vender rett mot sjøen.  Her blir det noen fine tomter.

 

mvh

 

Erik

 

 

 

 September 18.09.2014

Da er de to tomtene som vi har skrevet kontrakt på solgt. . Vi hadde en tomt reservert, kjøper måtte trekke seg. 

 

Ny oversikt over tomtene følger:

 

 


August 04.08.2014

Da er det så vidt igang med arbeidene etter sommern.  Vi er i full gang med å klargjøre 5 flotte tomter helt ute ved ved sjøen.  Tomt B5-3er reservert,B6-1 og B6-2 er nå solgt.  Alle tomtene våre er svært romslige, de fleste over 1000m2  Vi har valgt og endre litt på prisingen slik at en lettere kan sammenligne andre områder i Tvedestrand. Av andre ting å nevne er at vi og er kommet oss på facebook.. 

 

 

 

Ny prisliste følger:

 

 

 


Juni 03.06.2014

Da har stien ned til sjøen fått nytt og fastere dekke. Stien brukt til sitt formål er dette en god løsning. Fellesområder nede ved sjøen har også fått en opprustning.

Videre utbygging har kommet så langt at det går fint å ta seg en runde på interne veier på vanlige småsko.

Et turtips for pinsen er en runde via Glastadheia og langs Svendskottjenna. Da kommer en ut på riksveien ved Slotta.

Mvh

Erik Solberg

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Nede ved sjøen 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

  sti

 


Mai-Juni 12.05.2014

 

Videre utbygging på Glastadheia er nå i full gang og vi kan levere byggeklare tomter i høst. Alle tomtene leveres med vann/avløp/fiber og strøm til tomtegrense. 

I tomteprisen ligger at vi grovplanerer, slik at den fremstår som byggeklar. 

Vi ønsker å legge til rette for trivsel og her kan du få kjøpt store romslige tomter med nærhet til sjø, tur og lekeområder. Det finnes barnehage på feltet og gangvei til sentrum. Ny E18 vil nesten halvere reisetiden til Arendal.  Tomteprise på pdf

 

For spørsmål ring Erik 93261515

 

 

 

 

 

 

 

 

 

  

 

 

 November-Desember 20.12.2013

Det står nå igjen 1 tomt på Glastadheia I og II. Tar en med opprinnelige bebyggelse så er det nå lagt opp til over 100 boenheter på Glastadheia!

 

Da er det lov å være litt kry. Vi retter en stor takk til alle som har vært og er med oss i denne prosessen. Noe arbeid gjenstår, men i løpet av 2014 forventes disse delprosjektene å bli endelig sluttført.

 

Vi opparbeider nå deler av Glastadheia III med vei, vann og avløp.  Planen er å kunne tilby byggeklare tomter sommeren 2015, men det er lov å ta kontakt tidligere. Link til reguleringsplanen finnes til venstre.  Det er den samme planen  som Glastadheia I

 

Vi vil ønske alle en riktig God jul og et Godt nytt år.

 

Mvh

Erik Solberg

 

 

 

 

 

 

 


September og Oktober 04.11.2013

Da har en flittig dugnadsgjeng fra vellet pyntet opp i kvist og kvast nede ved sjøen. Vi prøver på den måten å få til et fint område der nede som kan bli til glede for beboerne.  Til året vil vi prøve å pyntet området med gravemaskin, lagt sand på badestranna mm.   Dessverre så får vi ikke lagt fresasfalt ned stien  i år som vi håpet, men vi går i gang til neste år med det.

 

Ellers så kan det nevnes at vi pusler videre på Glastadheia III med veier etc nå og iløpet av vinteren.

Vi har bare 3 stk tomter igjen på Glastadheia I og Glastadheia II. Ut i fra dialog som vi har med interessenter regner vi med at to av disse tomtene blir solgt i år.

 


August 06.08.2013

Hei og vel overstått ferie til alle som er innom siden.  

I sommer har vi gjort avtale om salg av ytterligere en tom, så da står vi igjen med bare 3 stk som er klare for salg.   Neste etappe på Glastadheia vil vi klargjøre slik at det trolig vil være tomter til salg iløpet av 2015.   Alt i alt vil det være 37 tomter i dette området.   Tomtene vil bli rundt 1000 kvm og til priser som passer folk flest.

Litt om våre planer fremover:

Opprusting av sti til sjøen og etablering av såle for oppbevaringsbu ved sjøen er noe vi setter i gang med nå i august.   Det har vært vrient til å få stien til å ”sette” seg helt.    Vi prøver igjen å utbedre drenering i område samt at vi vil ha på freseasfalt  på stien.   Videre så må vi fikse setninger på ballplassen.  

Vi ønsker alle intressert til å ta seg en tur opp i området.   Vi har som sagt tre tomter ledige og det er flere entreprenører som har prosjekter i gang der oppe som kan passe for deg.

Mvh

Erik Solberg


Mai 22.05.2013

Tomt B12-2 og B2-A er solgt denne mnd da har vi kun 4 tomter igjen alle på Glastadheia II.  

 

Videre så har bryggeanlegget fått  medfart i vinter.  Leverandør er kontaktet for utbedring dette skjer 24-25 juni, noe senere en opprinnelig planlagt.


April 02.04.2013

 

Vi er nå så smått igang med Glastadheia III. Her vil det komme 37 nye tomter for enhver smak. Vi vil komme tilbake med priser senere.

Barnehagen åpnet 02.04.2013. Barnehagen passer godt inn i vår visjon om å lage et familievennlig boligområde.

På Glastadheia I og II har vi 5 ledige tomter for eneboliger. Prisene ligger mellom kr. 350.000 og kr. 470.000 og det er ferdig sprengt.

 Vil du/dere bygge bolig raskt så er det bare å sette i gang. 4 av tomtene ligger innenfor en avstand på 200 meter fra barnehagen og alle med kort vei til lekeområde(r) og ballplass.

 

Det vil bli visning av Glastad Panorama sine leiligheter den 06.04.  Kl 15.   For de som er på jakt etter leilighet så bør en ta seg en tur.   Se   http://www.glastadpanorama.no  og

 

https://www.facebook.com/home.php#!/Gladstadtoppen?fref=ts

 

 

Bygget ligger vestvendt med god kveldssol og har en moderne utforming. Leilighetene vil også ha kort avstand til barnehagen, lekeområder,ballplass mm.

Vi har enda noen ledige båtplasser for salg forbeholdt de som bosetter seg på Glastadheia

Under er bilde av ny vei vi driver å lager

veinyttfelt


Januar 15.01.2013

 

Flott bilde fra toppen av Glastadheia.   Link til et nytt leilighetsprosjekt finner du her 

Det jobbes flittig med ferdigstillelse av barnehagen, så snart kan smårollingene kose seg med ny barnehage.

Vi har inne søknad om igangsetting av Glastadheia III hos kommunen.  Vi forventer at denne søknaden godkjennes innen utgangen av januar. 

Tomteprisene på dette området må vi komme tilbake senere.  Vi har forsatt igjen tomter til priser folk flest kan greie.  Se prisoversikt under.

 

Ring gjerne om det er ting du lurer på. Telefonnr. er 93261515. 

 

Mvh

 

Erik Solberg

 

 

 

 

   Nytt leilighetprosjekt.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


Desember 15.12.2012

Glastadheia Utbyggingsselskap AS takk alle samarbeidspartnere, kunder og andre for et godt 2012.   Vi vil i det nye året satse litt mer nede ved sjøen og vi vil så smått begynne på Glastadheia III.  Legger ut en ny prisliste som blir gjeldene frem til våren. Dette er superbillig for de som ønsker å bygge seg et krypinn nær sjøen og samtidig ha tilgang til fasiliteter en kommuene og småby kan gi rett i nærheten..  Husk at i disse prisene så leveres tomta sprent og grovplanet!!

 

Båtplass kr 20.000.- pr. lm

 

GOD JUL OG GODT NYTT ÅR!!!!!

 

 

 


September 12.09.2012

Ny oversikt priser og ledige tomter.  Noe rimligere idag for tomter ferdigplanert vil du måtte lete lenge etter.  Prisene må ses på som et lite ekstra høsttilbud. 

Som en ser så begynner det å fylles opp. 

Vi har fått på plass gjerdene, og det er satt opp en bom på gangveien mellom Glastadheia I og Glastadheia II.

Da får vi redusert trafikken i dette området.  Videre så driver vellet finpuss på lekeområder og ordner løsning for tv-overvåking av bryggeannlegget. 

Tomt til barnehagen er under full opparbeiding så før høsten neste år, står det en fiks ferdig barnehage på Glastadheia. 

Det er forsatt plass til noen flere her oppe, vi jobber for å skape den trivselen som skal til for at du velger oss.

 

Det er solgt  3 stk tomter i august/september


Barnehage med mer 01.07.2012

Vi har skrevet avtale om salg og opparbeiding av tomt til barnehage.   Vi gleder oss til å sette i gang med arbeidene nå til høsten.

 Barnehagen er planlagt å stå ferdig til høsten 2013. Bygget er også tenkt å kunne brukes til velmøter og annet.

En barnehage er et kjærkomment tilskudd og gjør feltet enda mer komplett. Vi vil senere komme med mer info i sak.  

Av saker som er skjedd siden sist, kan nevnes oppsetting av gjerder på og rund toppen av heia. Det er blitt flere ferdigstilte tomter og ikke minst flere hus er under oppføring.

Vi har hatt en rekke henvendelser rundt kjøp av tomter, så feltet er på vei til å bli fyldt opp.   

Focuset vårt nå er å stadig forbedre feltet. I det lange løp er det hva som teller.

Planer fremmover er å få opp mer gjerder i feltet og langs hovedveien.   Det skal legges noe mer vann og kloakk til tomtene lengst nord

Senere i høst så setter vi så smått i gang med arbeider tilknyttet Glastadheias siste del.

Vi ønsker alle en riktig god sommer.


 


Mars 02.03.2012

Der var båten på plass takket være god hjelp fra Geir Byvold med flere.. Her kan ungene boltre seg og foreldre nyte den fine utsikten...

Pass ekstra på barna inntill vi får gjerder på plass, vi vil ikke at smårollinger skal ramle og slå seg!  Gjerder kommer iløpet av våren. Se så flott lekebåt da!

  

Utsikt rettning tvedestrandsfjorden

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Mobilbilde tatt 23 mars... Rene sommern.


Januar 16.01.2012

Glastadheia Utbyggingsselskap har sendt inn søknad om å endre litt på reguleringplanen på noen av tomtene som ligger lengst nord på Glastadheia II,  Felt B1.

Dette er mindre endringer som går ut på å slå i sammen to av tomtene som ligger lengst vest, i tillegg så søker vi om at eiendommene kan bebygges uten kjeller.

Vi regner at dette vil bli avklart iløpet av januar/februar.

 

Vi gleder oss til å ta fatt på det nye året.  Sant og si så er vi godt igang med opparbeiding av flere tomter i år.

 

Legger også med en link itl hjemmesiden til Glastadpanorama.  Her blir det superflotte leiligheter.

 

Mvh

 

Erik


Oktober-November-Desember 17.10.2011

Glastadheia II er nå ferdig asfaltert.   Vi har utvidet bredden på asfalten, slik at en får god kjørebane.  Det er gått ferdigbefaring med kommunen på annlegget, og tilbakemeldingene så langt er meget positive.  Det betyr at det ligger ann til full overtagelse i høst. 

 

Vi har 3 intressenter på eneboligtomter og ikke minst vi har solgt resterende områder avsatt til flermannboliger.  Vi kan derfor si oss godt fornøyd med fremdriften.

 

Mvh

 

Erik Solberg

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Ballbingen


August-September 04.09.2011

Litt om hva som har skjedd i august og hva vi håper å få til i september.

Hele bryggeanlegget har fått vann. Det er fiksa på stien ned til sjøen.

I løpet av september er det planlagt asfaltering på Glastadheia II.

 Andre ting som bør nevnes er at vi har blitt enige med Vellet at de undersøker løsning for tv- overvåkning av bryggeanlegget.

Vi som utbyggere vil tilføre midler slik at dette kommer på plass

Når det gjelder båten som vi bestilte til lekeplassen på Glastadheia II så kan produsenten dessverre ikke ha den klar før neste vår

Ellers så er det flott å se at det er god byggeaktivitet hos oss og at det kommer mange nye til området.     

Skulle  det være noen som sysler med tanken om å starte barnehage/dagpark så ta kontakt.

Vi har regulert inn et område til dette.  Den rette her kan påregne gunstige   vilkår fra vår side.

 


Mai 01.05.2011

Da er vi i full gang med ballplassen, den står ferdig i løpet av juni. Plassen blir på hele 12ganger 18 meter, dekke av kunstgress og mulighet for varierte ballspill.   
Alt rundt denne plassen prøver vi å få ferdig denne mnd, inklusivt sikring mot vei, oppbevarings bod, såing av voll med mer.
Dette blir et flott anlegg og et av flere samlingspunkt på feltet!
Av annet å nevne kommer vi til å gjøre klare to tomter i nord enden av glastadheia II for salg. 
Er det noen som trenger å ordne seg litt ved til vinter ta gjerne kontakt , vi har noe som skal bort.
Bilder under er fra lekbåten vi har satt i bestilling.  Den kommer til høsten og blir plassert på lekeplassen til Glastadheia II området.
Leikebåt til barna
ballplass

Mars-April 27.03.2011

Utbyggningsavtalen med kommunen for Glastadheia III er vedtatt.

 

Det gjenstår da noen formalia og en del detaljplanlegging før første spadetak kan tas.

 

Vinteren står på hell og våren er i anmarsj. Det merker vi godt på økt aktivitet. Vi setter igang ny annonse på tvedestrandspostens sin hjemmeside f.o.m 1.april. 

 

I år så satser en på å gjøre ferdig følgende: Asfaltering av veier Glastadheia II, ferdigstillelse ballplass, sette opp flere fellestativ post, sprenge og planere noen flere tomter, sette opp noe gjerder, og ikke minst gjøre området nede ved sjøen bedre. I tillegg kommer oppstart infrastruktur Glastadheia III, med sikte på byggeklare tomter iløpet av 2012.

 


Januar-Februar 24.01.2011

Vi har sendt inn utkast til utbyggingsavtale til kommunen på det området som inneholder de siste 37 tomtene som er regulert på Glastadheia. 

 Her kommer det mange fine tomter med sjøutsikt eller med utsikt mot Svendskottjenna.  Skisse over beligenhet se her.  

 

Vi har fortsatt en god del fine tomter igjen på både på Glastadheia I og II.  Husk at tomtene våre leveres ferdig grovplanert, greit å vite når en vurderer prisene. 

På nyåret har flere vist sin interesse for kjøp av tomt, så får vi se om vi kan melde  flere salg om ikke lenge.

 

 

Mvh

 

Erik


God Jul!! 08.12.2010

Da er trykkforsterk og veilys ferdigstilt på Glastadheia II. Vi gleder oss over at så mange har kommet igang med byggaktivitet oppe på Glastadheia. 

 

På nyåret skal det igangsettes ytterlige 4 bygg, og vi skal selvsagt ferdigstille veier og lekeområder. Så får vi se om vi finne på noen nye ting.

 

 

En riktig god Jul og godt nyttår til nye og gamle kunder

 

MVh

 

Erik Solberg


Oktober 06.10.2010

Tomt B4-A er solgt nå i oktober, vi jobber med flere salg så får vi se om de kommer nå i oktober eller november. Uansett så har ting godt ganske bra så vi håper alle blir fornøyd.

 

 

Av ting som arbeides med er det:

 

Trykkforsterker, opprusting av veier og vi jobber med å få opp belysningen. Veibelysningen er lovet ferdig iløpet av oktober, men vi er litt i tvil om det holder.  Videre så gjenstår mindre arbeider på bryggeannlegget med tanke på vannforsyning.  Ballbinge/ballplass prosjektet er enda under kommunal behandling, før dette er avklart får vi ikke sette igang der.  Det er stor aktivitet på Glastadheia for tiden er det lov å si.  Alt i alt er det under nyoppføring 9 bygg for tiden, et godt tilskudd til aktiviteten i Tvedestrand. 

 

Ellers så har jeg fått over ett par bilder fra Andre Glastad.  Andre og Kine kjører jo båten og vi har valgt å sponse de litt.  Som takk har vi litt reklame på båten, så vi gleder oss allerede til sommeren.

FØRST et bilde fra plassen hvor trykkforsterkern kommer... Neste uke er den på plass, så skal dette bare stilles inn. Alt har godt på rekord fart, en stor takk til alle involverte.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Mvh

 

Erik 


September 01.09.2010

Det er allerede gjort avtale om salg av to leilighet ved første tomtevisning som Sanden bygg as holdt nylig.  så langt vi har forstått det,  vil en sette igang med oppføring av første bygg innen utgangen av september. Her blir det flotte leiligheter til en overkomlig pris.  Stor nærmere sola kan du neppe komme i Tvedestrand.  For mer info trykk på linken  Flotte leiligheter så finner du mer info.

 

Ellers så satser vi på å få satt opp trykkøkningsstasjon for vann, samt veibelysning på plass i løpet av mnd sep - oktober.

 

Velkommen til Glastadheia

 

Mvh

 

Erik

 

PS  Send gjerne noen bilder til meg fra Glastadheia så legger jeg gjerne ut disse her på siden.


August 09.08.2010

Så da var ferien ferdig!

 

Litt om fremdrift på Glastadheia II. Neste mandag blir strømmen koblet til den nye nettstasjonen. Jeg antar at det vil føre til strømstans noen timer, everket vil i såfall varsle berørte om dette. Det som gjenstår av vann og avløpsrør i innkjørsel til Glastadheia II og videre inn i feltet legges nå.

 

Vil en ta en tur opp på feltet bør en gjøre det via Beritsvei lengre inne i det gamle feltet.

 

Ellers så er snart 3 tomtekjøpere igang med bygging på Glastadheia II, og vi forventer ytterlige 2 bygg igangsatt dette halvår. På det gamle feltet skal det igang 3-5 nye boliger innen utgangen av september, noe vi setter stor pris på. Det beste for et boligfelt er et levende bomiljø, noe som vi håper skal bli varemerket for Glastadheia.

 

Send gjerne spørsmål til meg om det er noe du grunner på, så svarer jeg både så fort og godt jeg kan. 

 

 

Mvh

 

Erik  


Juli 13.07.2010

De aller fleste hos entreprenøren tar nå en velfortjent ferie.  Vi kommer enda sterkere tilbake i august.

En riktig god sommerferie til alle!  Skulle det alikevel være noe så bare ring 93261515.

 

 

Ballbinge 

Da vedtaket om ballbinge på vilkår er satt på vent har vi nå også levert inn en egen søknad om ballplass på F13.

Det søkes om en størrelse på inntil 15X30 meter - plassert innenfor område spesifisert på reguleringskartet. Anlegget skal ikke lyssettes.

Ballplass vil ha kunstgress, fangnett, og opplegg for allsidig ballspill.

 

 

 

Mvh

 

Erik Solberg


Juni 17.06.2010

Da er vi ifull igang med graving av kabelgrøfter.  Vi regner med at det blir gravd ca 400 grøft før ferien. I en periode blir fremkomligheten noe redusert. 

 

Første tomtekjøper på Glastadheia II er i gang med ringmur og arbeider for støping av såle. 

 

Det er gitt signaler at flere tomtekjøperne prøver å komme igang før ferien.  Beste estimat er at det blir igangsatt 6 boligprosjekter på Glastadheia II og 4 boligprosjekter på Glastadheia I i løpet av 2010.

 

Forsøket med å bygge ballbinge på vilkår er påklaget til Fylkesmannen. Først skal klagen behandles av Planutvalget. Dette forventes å skje i september. Hvor lang tid Fylkesmannen bruker på sin saksgang vet vi ikke. Selve jordvollen håper vi å begynne på før ferien.

 

Velforeningen får en startkapital på kr. 40.000 av utbyggingsselskapet. Beløpet overføres så snart foreningen er registrert i Brønnøysundsregistrene.

 

Friområde F1 (buss, dukkestue og benker) vil vi prøve å få ferdigsstilt innen utgangen av måneden. Oppfølgingen videre er innenfor velforeningen sitt virkeområde.

 

 

Trykk HER så kan du se en video som er tatt ved de ledige tomtene B4-A og B4-B

 

 

Sandenbygg har levert inn søknad for oppføring av leiligheter på Glastadheia II. 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Ta en titt hos  http://sandenbygg.no/?parent_text=8&page=57&Tomter .   Her blir det meget gode sol og utsiktforhold.   Det er  avsatt ett stort område til felles parkering, og for de som ønsker å ha seg båtplass ved kjøp av leilighet, så er det avstatt  båtplasser til prosjektet.

 

mvh

 

Erik 

utsiktsbilde


Mai 04.05.2010

Det er gjort avtale om salg av  3 tomter i mai. Dette gjelder B3-4 på Glastadheia I ,B3-E og B3-F på Glastadheia II alle skal ha båtplass. 

Vi er også  i gang med å føre vann og kloakk inn i det nye feltet.

 

Nordtomtene vil nå få enda bedre solforhold da noe av skogen vest og nord for området vil bli tatt ut.

Ellers så er det gjordt avtale med Otera på leveranse av veilys. Vi satser på samme type veilys som tidligere.

Under er 17 invitasjonen fra vellet til folk som vil delta på en lokal 17mai feiring.  Flott å se at det jobbes aktivt med miljøtiltak i feltet.

Mvh

Erik   

Hipp hipp hurra

17. mai-Grilling !

Vi ønsker å starte en 17.mai-tradisjon her på Glastadheia og inviterer dermed til grilling.

 

Sted: Innerst i Berits vei

Tid: 17.mai kl 15

Værforbehold!!!

 

Du/dere må ta med det dere ønsker å spise og drikke.

Vi stiller med benker/bord, varme griller, kaker og kaffe.

Det vil også bli lotteri med flotte premier!!! (inntekter går til Glastadstykket vel)

 

Vi håper så mange som mulig kommer og ønsker alle hjertelig velkommen til en hyggelig ”bli-enda-bedre-kjent” /nasjonaldag.

 

 

 

 

 

 

 

 

Mvh Line, Cecilie, Line, Evelyn, Julie, Tove og Ingeborg


April 09.04.2010

Snøen er borte og det er vår!! 

 

B8-B9-B10 på Glastadheia II er nå solgt. Videre så er det kontrakt skevet

på B3-C i denne mnd. Og vi har flere som vurderer kjøp her oppe på Glastadheia både

på gjenværende tomter på Glastadheia I og på Glastadheia II.

 

Greit å nevne at det skal i gang bygging på 5 tomter før ferien, så flere og flere velger

Glastadheia som sitt fremtidige område.

 

Vi er sånn passe i rute mht Glastadheia II, som alle skjønner så har vintern ikke gunstig

med tanke på fremdrift.  Entreprenør har likevel greid å holde farta oppe.

 

Tvedestrand hadde en reportasje om balbinge på Glastadheia trykk her så kan en lese

om saken.l

 

 

 

 

Vi ønsker flere velkommen hit.

 

Under et flotte blider tatt fra modelfly over glastadheia som viser tomteområdene mm.  Tusen takk for insendt matriale fra Kristian Kristoffersen 

 

Mvh

 

Erik

 

 

 

 

 

Modellfly er gøy dere!!


Mars 06.03.2010

Som kjent i Tvedestrandsposten så har det i dag vært en brann på en eiendom på Glastadheia.

Dette gikk bra takket være et dyktig brannvesen som begrenset skadeomfanget.

 

Vi har gjort avtale om salg er B8-B9-B10 som er regulert til flermannsboliger på Glastadheia II. 

  

Tidligere avtale med Arendal Boligbyggerlag utgår, noe som betyr at vi har selv har hånd om disse tomtene nå.

 

Under noen fine marsbilder tatt idag over nye tomter på Glastadheia II.

Her kan du se en liten video  fra område B3 

Er du på jakt etter tomt, så kan vi godt slå av en prat. Vi har fortsatt flotte tomter til salgs, så om du lurer på noe så bare ring 93261515.  

 

 

Mvh

 

Erik

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Utsikt fra Glastadheia II

  Utsikt fra nye tomter Glastadheia II


Hjemmeside til Velet 15.02.2010

Her er link til hjemmesiden til Glastadstykket vel  www.glastadheia.info.  Der vil en finne masse fin info om velforeningen, formål, hendelser osv. En stor takk til styret det nyoppnevnte styret. Vi håper på et

fruktbart sammarbeid.

 

 

Mvh

 

Erik


Januar-Februar 27.01.2010

BALLBINGE – BALLPLASS

Det kom en klage på vår søknad om en liten ballbinge - 18,0X10,2 meter. Det utløste en politisk behandling.

Vi har tatt klagen på alvor og meldte for sikkerhets skyld inn muligheten til å bygge en balløkke i stedet. Området er faktisk regulert med ballplass.

Forskjellen ligger i at veggene er byttet ut med fangnett. Det vil eliminere kraftig impulslyd som kan oppstå dersom større ungdom og voksne skulle finne stor ”glede” i å dra til i vegger med 1,20 meters høyde – vegger som ikke gir særlig retur. Stemmer fra barn i lek må tåles.

Hvis det skulle ende opp som balløkke så er også det et bra anlegg og vi ønsker i så fall å bygge en på 18,0X13,9 meter. Det legges fortsatt opp til å bygge en jordvoll på inntil 2,0 meter for å skjerme de nærmeste naboene. (Et gjerde kan være et alternativ.)

Planutvalget valgte i går – 26.01.2010 – å utsette saken og ta en befaring. Vi mener det var en grei beslutning og ser frem til befaringen.

VELFORENING

Stiftelsesmøte vil bli holdt søndag 14. februar kl. 18.00. Møtested er Amtmannsvingen Veigrill. Innkalling vil også bli sendt pr. post (eller mail).

Glastadheia II

Det er gjort avtale om salg av en tomt i januar,samtat en tomt   B3-C er reservert til 15 april da det blir avgjort for kjøper salg av eget hus.

Det er sprengt for veitrasen, og en er i gang med opparbeidelse av denne.   Vi begynner med sprenging og planering av noen tomter nå i starten av februar.

Div

Vi er i gang med oppsetting av infotavler/postkassestativ på Glastadheia I. Som alle kan se så er det flere i gang med nybygg. Det borger godt for fremtiden.   I tomteprisene ligger det tomtene leveres    byggeklare, dvs sprengt planert ferdig til bygging.  Dette gjelder også der det er angitt kjeller.  Priser ut over dette avtales direkte med entreprenør Vegarheim pukkverk. I prisene ligger ikke slike ting som grøfter på tomta, tilbakefyllinger mot kjeller, drenering, hagejord, plen, murer etc.

  Mvh

Erik Vinterbilde fra Glastdheia II


God jul!!! 15.12.2009

Litt bilder fra Glastadheia, samt en oversikt over hendelser og planer for kommende år.

 

Desember  

År 2009 er snart avsluttet. Det vært et bra år for prosjektet. Fullføringsgraden på Glastadheia I er nå veldig høy.

Status er som følger;

1. All offentlig infrastruktur knyttet til Glastadheia I er ferdigstilt.

2. Vi er godt i gang med fellesarealer m.v. (Stien til sjøen har fått sin trase og er gruslagt. Flytebryggene er tilført vann og lys.   En lekeplass er nesten helt klar fra vår side. Arealet hvor balløkken skal ligge er delvis opparbeidet.)

3. Samlet sett er det solgt 43 tomter hvorav 35 er overlevert. 15 hus er bygd eller er under bygging. Flere er byggemeldt.

4. Utbygging på Glastadheia II er i gang.

Vi vil takke alle som har bidratt. Ingen nevnt, ingen glemt. Vi håper samarbeidet blir like godt fremover.

Hovedmålsettingene for 2010 er;

1. Ferdigstillelse av fellesarealer. (Ballbingen skal leveres i april/mai.)Søknad levert.

2. Stifting av velforening.

3. Levering av de første eneboligtomtene på Glastadheia II.

4. Bygging av de første flermannsboligene.

5. Salg av 7 tomter for eneboliger.

Til slutt vil vi ønske god jul og godt nytt år!

 

 

Glastadheia II

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


Information in English 02.11.2009

MOVE TO NORWAY - A   DIFFERENT   KIND OF LIFE.  
Build a new home and give yourself a new kind of life based on attractive, sunny and affordable land lots close to town and the sea available at   Glastadheia   in Tvedestrand.
 
Tvedestrand   is a pittoresque town and the center of the municipality with the same name, which has about
6,000 citizens located in Southern Norway, about 220 km (3 hours by road) south west of Oslo and 100 km (1 hour and 20 minutes by road) north east of Kristiansand. See map and pictures on  www.google.no . The nearest airports are Kjevik outside Kristiansand and Torp outside Sandefjord (about 1 hour 45 minutes by road toward Oslo).
 
Glastadheia   is an area regulated for private dwelling land lots which
is located to the south of   Tvedestrand - within walking distance to the centre of town. Some of the lots have view to the fjord and the sea. The lots are all in a sunny area. All the land lots are in an area 80 - 115 metres above sea level. Their sizes range from 547 to 1,100 square metres (656 to 1,320 square yards).
 
Glastadheia   has been developed as a family-friendly area with playgrounds, also for ball activities, places at the seaside for leisure swimming and a lot of free space. The area is being developed by a private company under local government supervision. All necessary infrastructure (road with pavement, water and sewage system, electricity and telecom cables) is provided to the boundary of each land lot. In addition, berths for leisure boats can be arranged. The municipality of Tvedestrand provides water, sewage and road services. The road to the town centre is secure with pavement all along.
 
Tvedestrand  has both public and private nursery schools for children aged 1 to 6. There are public schools for children aged 6 to 16. The secondary level school for children aged 13 to 16 has recently been fully refurbished and upgraded.  Tvedestrand   also has a continuance school for adolescents aged 16 to 19. All the schools are within 20 - 25 walking distance from   Glastadheia . The nearby cities of Arendal, Grimstad and Kristiansand offer several opportunities for further education, including university level courses. There is public transport (bus service) to these cities. By car, Arendal is reached in 25 - 30 minutes; Grimstad in 40 - 45 minutes.
 
Tvedestrand   offers both quiet and idyllic surroundings with a great fjord and scarry-scattered coastline, which is ideal for boating, fishing and other seaside leisure activities. However, there are also active sports clubs for those interested in football, handball, cycling, athletics, skiing etc. The sports centre is located by the secondary level school and includes a hall for all-year activities. Nearby, there are two football pitches, one of which has artificial grass allowing all-year activity. Furthermore, there is a workout gym nearby offering aerobics, spinning and other sweat-pouring activities.  
 
About 7 km outside   Tvedestrand , there is an attractive 18 hole golf course which is open to non-members against payment of green-fee. It also features a 9-short hole pay and play course. See  
www.arendalgk.no   for further information.
 
Tvedestrand   is an active town with a lot of cultural activities as well. The "DDD" dancing centre offers courses on jazz ballet, street jazz, hip hop, classic ballet and other types of dance. Furthermore, the public culture school gives classes to children and youngsters for several musical instruments, singing and other arts. The public funding makes it affordable to find out whether you child has a talent that should be nurtured.  
 
The price of land lots (leveled) at   Glastadheia   starts at NOK 350,000 (about EUR 41,000 / GBP 37,000)*. Further information can be obtained by sending an e-mail to
erik@glastadheia.no .  
 
 
* The official prices are in NOK: Norwegian Kroner. How this translates to Euro or Pounds Sterling depends on the currency exchange rate at the relevant time. The EUR and GBP shall therefore be considered as an indication based on the currency exchange rates prevailing at the time of this advertisement.

Standard contract terms and conditions apply. They are available in English upon request.

More about information Norway;

http://www.norway.org.uk/

http://www.noorwegen.nl/

The above information is updated at of 1 November 2009.


Koselig tilbakemelding fra kunder 13.10.2009

Legger ut bilder fra en godt fornøyd unge på Glastadheia, samt et utdrag av tilbakemelding fra en beboer der oppe. 

 

 "på vegne av familien vil jeg takke dere for et fantastisk byggefelt!!!
ungene (og de voksne) koser seg med lekeplassen
en dag hadde vi regnvær, men ville treffes ute, så da satt vi 4 voksne inni lekebussen med kaffe.
vi har blitt veldig glad i denne berømte bussen allerede og gleder oss til lekestuen er ferdig!
alt er jo helt topp her oppe med lekeplass, benker, asfalt, gangfelt og lys! "

 

 

Hyggelig og motiverende.

 

Mvh

 

Erik

 

 

 


Oktober 06.10.2009

Til info er alle prisen som en finner på denne siden inklusiv sprengning og planering av tomtene.  Unntaket er tomter med kjellerløsning hvor en kan påregne noe tillegg. 

Ring gjerne om det er noen en lurer på eller ønsker visning. Erik 93261515 eller Øystein 91134853

OPPARBEIDELSE AV FRIOMRÅDENE F1 OG F13

Vi ønsker å opparbeide friområder av høy kvalitet. Det vil gi flotte møteplasser.

Område F1 er i reguleringsplanen avsatt til friområde. Det åpner for et mindre lekefelt hvor vi tenker å plassere en lekebuss og en dukkestue. Benke(r) vil bli plassert ut. Det bør være plass til f.eks. grilling. Dette området blir klart til bruk i høst.

Område F13 er i reguleringsplanen avsatt til friområde - med ballplass. Det åpner for et nærmiljøanlegg.

Vi har kommet til at et anlegg med en liten intim ballbinge (10,2 X 18,0 meter) er den beste løsningen. Aktivitetsmessig er ballbingen ment å legge til rette for fotball, håndball, basket-ball, volleyball, badminton og landhockey.

Det legges opp til tiltak for å forebygge sjenerende lyd – også utover den tekniske. Sentralt står; utforming, fysisk avskjerming og tilgjengelighet.

Typen ballbinge er omtalt på Nordnytt og Norge i dag 28.09.2009 som ”Norges stilleste ballbinge” (Den er stor!). Vi legger også opp til jordvoll på noen sider, men beholder standard gresslengde fordi det er best når en skal tilrettelegge for flere ballspill.

Ved å holde en høyde 1,20 meter hele veien rundt så forebygger en bruk som ren ”dunke-vegg”. Fra 1,20 til 3,0 meter legges det opp til fangnett for å hindre baller å komme ut på vei, over jordvoll og inn i hager.

Det er ønskelig å merke med sidelinjer, dødlinje, midtlinje, midtmerke og målbokser. Det innbyr til allsidig ballspill.

Aktivitetene bør følge solens gang. Anlegget blir ikke lyssatt. Velforening kan fordele tiden på forskjellige aktiviteter.

Bildene nedenfor viser typen ballbinge med omtrent samme størrelse, samt type nett, men som sagt vil det bli modifiseringer

Benke(r) vil bli plassert ut. Det bør være plass til f.eks. grilling. Vi ønsker å bygge en mindre ”bu” til oppbevaring av utstyr knyttet til anlegget.

Høsten er her allerede og ballbingen blir klar til bruk i april/mai neste år.

Under bilder fra opparbeidelse av lekeområde F1 med benker, lekebuss og dokkehus. 

Vi er også ferdig med asfaltering i Glastadheia I og i full gang med sprengning av veien til området Glastadheia  II. 

Bilde fra Mandal

Lekestue

Lekebuss


September 04.09.2009

Så skriver en september, og vi er som lovet i full gang med asfalteringen. 

Hovedveien og sideveier er lagt, da gjenstår kun fartsdumper og fortau. 

Disse tingene kommer i slutten av mnd.  Vi er også i full gang med å tilrettelegge

lekeområder mm. Søknad om tillatelse for å bygge ballbinge blir innlevert en av de

nærmeste dagene.  Videre så satser vi å opparbeide en sentral lekeplass til. 

Det vil bli satt opp noen benker i feltet.

 

 

Vi planlegger å begynne på Glastadheia II mandag 7.september.

Vi legger opp til byggeklare tomter mai 2010.

 

 

Det vil bli innkalt til stiftelse av vel i september/oktober

 

 

Under ser en noen bilder fra asfalteringen, vi håper alle blir fornøyde!!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


Tyveri, sti mm 24.07.2009

Vi ber folk være oppmerksom på at det har vært ubudne gjester på bryggeannlegget.   

 

Det gikk hardt utover stien i et kraftig regnvær her om dagen.  Tiltak og oppretting blir satt igang i uke 32 for å ordne på forholdene. 

 

Det er reservert to nye tomter på Glastheia II.   Dette gjelder tomt B3-C og tomt B3-F. Tomtene er reservert frem til 15. august.


Juli 2009 05.07.2009

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

En god ferie til entreprenør og alle som bor på Glastadheia. Til høsten blir det full fart med asfaltering, lekeplasser, ballbinge og Glastadheia II.  Da må vi ha igang velet på Glastadheia og bryggeforrening.  Vi gir oss ikke før alt er på plass og ønsker samtidig flere velkommen.

 

God ferie!


Litt bilder fra bygging av stien til sjøen 24.06.2009

Bilde tatt fra brygga

 

Sti til sjøen Badeplass


Glastadheia II med mer.. 05.06.2009

Utsikt fra Glastadheia II

 

 

Prislisten 

Tomtene leveres sprengt og planert.  Skråninger blir tildekket av jord/stedlige masser.  Tomtene planeres til ca 0.5m under ferdig gulvhøyde. Vi legger opp til at tomtene er byggeklare våren 2010. For mer info ring 93261515.

 

Vi har også noen båtplasser igjen til dem som måtte ønske det. Prisen er pt kr 19.000.- lm. 

 

Utbygger er i gang med opprusting av stien ned til sjøen.  Det vil bli satt opp belysning, ført strøm, vann  overvåkingskamera til bryggene med mer.  I anleggs perioden kan fremkommeligheten bli noe redusert.  Vi tar sikte på at arbeidene i hovedsakelig er ferdig nå før fellesferien og stien ned til sjøen til sankthans.

Her ser en litt av det en jobber med:

 

 

  

Det er allerede gjort avtale om 3 tomte salg på Glastadheia II i juni!!!

 

Erik


Mai-Juni 27.05.2009

Vi har solgt yterligere en tomt i mai.   

 

I mai har vi gruset opp veien inne i feltet og vi legger til å utvide breddene med en halv meter i forhold til plan. Selv om dette vil koste oss noen ekstra kroner så er det vel anvendte penger, og som planlagt asfaltere ferdig interne veier i feltet til høsten.      

 

Dessverre så har vi ikke kommet i gang med stien til sjøen som først tenkt nå i mai.  Dette har høyeste prioritet hos oss, men det har vært kapasitetsproblemer som er i ferd med å bli løst.

 

Vi regner med komme i gang med ballbinge innen høsten.  Vi venter bare på tildeling av tippemidler, noe som skal være ferdigbehandlet iløpet av mai.

 

Avtalen rundt Glastadheia II er politisk vedtatt av kommunen. Utfallet ble ikke fullt ut hva vi håpet på.  Vi planlegger å starte på ”fysikken” så snart underskrevet versjon foreligger. Forhåpentligvis så vil vi ha byggeklare tomter på Glastadheia II senest våren 2010.  Her kan du se planen i pdf format med arealer. Vi vil sette ut noen sette ut noen stikk som viser beligenhet der oppe lørdag 30mai.   P LANEN  For de mest intresserte så er det bare å ta en tur. Vi regner med å legge ut prisliste på tomtene her iløpet av første del av juni.

 

 


April 31.03.2009

Litt viktig info verdrørende Glastadheia II. Planen er godkjent!   Her følger:

Vedtak    Regplan       Bestemmelser    og Terrengsnitt .  

 

Vi er i kontakt med kommunen med tanke på få til en utbyggingsavtale. Vi håper og tror dette vil gå i orden i løpet av april.

 

Så til dere som er interessert - ta dere en kveldstur opp og se hvor fint der kommer til å bli. Foreløpig er det lettest å gå inn fra sørsiden. Kjører en opp hovedveien, så skal en holde til høyre for så å kjøre inn første sidevei på høyre hånd. I enden er det en snuplass hvor en kan parkere. Går en så rett tilbake mot byen, dvs. mot nord, så vil en komme inn i Glastadheia II. Det beste er å ta med seg reguleringskartet. Utskrift kan tas ved å åpne linken.

 

Så snart utbyggingsavtalen er på plass vil det fra sørsiden bli laget en anleggsvei inn i feltet. Den vil følge traseen som er vist på reguleringskartet.

Alle områder for småhusbebyggelse, merket kraftig gult på reguleringskartet, er under kontrakt med ABBL. De tar sikkert også i mot henvendelser. Vi kan også videreformidle.

De to tomtene som ligger helt på nordsiden av hovedveien opp er ikke våre.

Vår prisliste vil bli lagt ut på nettet senest når anleggsveien er anlagt, men vi er åpne for å diskuterer forhåndssalg allerede nå. De som vil ha en av beste tomtene bør ikke vente for lenge.

Ellers så håper vi at våren kommer snart slik at vi kan få satt fart på arbeidet med å øke fullførings-graden på Glastadheia I, herunder stien ned mot sjøen

 

Erik 

 

 

 


Februar 24.02.2009

Kong Vinter har markert seg sterkt i februar. Med unntak av husbygging har det vært stille på Glastadheia.

Undertegnede tar nå en (velfortjent) ferie til varmere strøk.   Skulle det være behov for å å ta kontakt om noe så ring Øystein på 91134863, eller send en mail så svarer jeg selv om det er godt og varmt der jeg er.

 

 

 

 

 

Med beste hilsen

 

Erik


Januar 2009 06.01.2009

Så er det nye året i gang!!  Som det fremgår av oversikten fra desember 2008, legger vi opp til et aktivt år også i 2009.   Vi ber alle som er innom siden ta en ekstra godt titt på varslet reguleringsplan Glastadheia II.  

Her er planen.       Planen i pdf Jeg er også behjelpelig med å svare på  alle  spørsmål knyttet til planen og andre forhold vedrørende tomteområdet, det er bare å ringe 93261515.

Vennlig hilsen

Erik Solberg


Desember 22.12.2008

Året nærmer seg slutten og vi har foretatt en oppsummering. Det har skjedd mye i feltet siden oppstarten. Høydepunktene i 2008 er;

 1. Ferdigstillelse av sentrale deler av offentlig infrastruktur (fortau langs riksvegen, veg/fortau til feltet, vann og avløp til feltet, samt deler av det interne nettet).
 2. Tilrettelegging for salg av alle tomtene i dette byggetrinnet (veg, vann, avløp, veglys, kabling av høyspentledning m.v.)
 3. Utlegging av flytebrygger.
 4. Salg av tomt nr. 40 i feltet.
 5. Reguleringsplan for Glastadheia II lagt ut til offentlig høring.

Litt unorsk, men vi mener det må være lov til å være litt stolte. Dette hadde vi ikke klart alene. Det er mange som har bidratt og vi vil takke alle. Ingen nevnt, ingen glemt. Vi håper samarbeidet blir like godt fremover.

En kan ikke hvile på laurbærene. Det er flere oppgaver. Hovedmålsettingene for 2009 er;

 1. Ferdigstillelse av all offentlig infrastruktur.
 2. Opparbeidelse av fellesarealer (ballbinge, sti til sjøen, strandsonen m.v.)
 3. Salg av de siste 6 tomtene i dette byggetrinnet.
 4. Stifting av velforening.
 5. Godkjenning av reguleringsplan for Glastadheia II. Her kommer det mange flotte tomter, også for flermannsboliger. Antall boligenheter kan bli rundt 50. Vi håper å kunne åpne feltet i løpet av året.

Til slutt vil vi ønske god jul og godt nytt år!


November 27.11.2008

Her kommer litt bilder fra perioden. Som en ser av bildene så øker det på med byggingen.. 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


Oktober 11.10.2008

I oktober blir fortauet opp til toppen ferdig asfaltert.  Etter dette vil veien opp til feltet formelt bli overtatt av kommuen.  Enprenøren har fått mye velfortjent ros for arbeiden, vi takker Øystein Finsrud og folka som jobber der, for fint utført jobb.  Kommer ikke vintern for brått på, satser vi også på å gjøre en del arbeider på stien ned til bryggene. Utover dette er det stort sett bare arbeider tilknyttet opparbeidelse av tomter, som vil skje i vinter.

 

Av andre ting som også bør nevnes er regplanen over eiendommen som ligger inntill glastadheia, nå er sendt over til kommuen.  Vi har også inngått avtale om salg av enda en tomt på glastadheia.  I en nå turbulent periode, er det greit å minne på at verdens undergang neppe kommer med det første.. 


Folk i farta 27.09.2008

Første dugnad på tomta til Line og Kristian.  Igang med å rydde tom B13-6.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Vi vil legge ut flere bilder og tekst for alle som skal og er igang utover høsten.  Så langt vi har oversikt over, så skal det føres opp 6 nye hus før sommern 2009.  Vi ønsker alle velkommen.


September 01.09.2008

Nå er vi igang med asfalteringen av hovedveien opp til feltet.  Først blir kjørebanen tatt, deretter bygger vi

reguleringsplanen 

Bilde tatt av vår eminente hoffotograf Terje Rømyr.

 

 


Juni,Juli og August. 13.08.2008

Juni

I juni var det begrenset aktivitet på Glastadheia. Det meste av arbeidet gikk på å øke graden av ferdigstillelse bla. ble det laget noen svinger øverst i stien ned til sjøen. Endelig trasé bør nå være på plass. Vegarheim Pukkverk AS startet, på vegne av kjøpere, med opparbeidelse av flere tomter.

 

Juli

Juli var en ren feriemåned

 

August

Anleggsarbeidet er nå kommet i gang igjen. Å øke graden av ferdigstillelse vil bli prioritert. Det jobbes med å gjøre ferdig vei C. Deretter på prioriteringslisten står oppstart av asfaltering av hovedveien opp til feltet, noe som vil skje i mndskiftet august september.Videre satser en på å få videreført arbeidet med stien ned til sjøen, samt sluttføre fortau lang ytre veg til Arendal. Flere tomter vil bli levert i løpet av måneden.

 

En håper også å få levert inn reguleringsplanen for naboeiendommen til politisk behandling.


Mai 21.05.2008

Vi har nå kun 3 tomter som er ledig for salg.  Fortauet er bygget og asvaltert.  Det gjenstår bare noen mindre arbeider i krysset ut på hovedveien.  Der skal frisiktsonen forbedres, samt at det vil kommen et veilys til i retning Arendal.  Vi antar at alt er ferdig før fellesferien.  Det går relativ fort å montere opp veilysene når først leverandør er klar for og gjøre dette.  Eller så handler det for oss nå å få tatt vann/kloakk el tele brendbåndmm inn vei C.  Disse arbeidene er i fullgang i tillegg jobbes det med grunnarbeider på 3 stykk tomter.  Båtplassene er på montert, det gjenstår oppsetting av noen tekniske instalasjoner (lys,vann,strøm).  Vi har lagt opp til at stien ned til sjøen blir opprustet før fellesferien,og da vil vann strøm mm bli ført med.  Vi har få ledige plasser igjen der nede, grunnet stor interresse.  I tillegg kommer som følge av avtale med boligutvikler, er det gjort avtale må yterligere10 plasser her nede.  Vi har mulighet for utvidelse i godkjenning, men vil vente med å gjøre dette.

 

Vi håper alle blir glade og fornøyde kunder.

 

 

Erik Solberg

 

Ny gangvei til byen

 

 

 

 

Bryggeannlegg

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


April 20.04.2008

Nesten alle tomtene våre er solgt nå, ny oversikt kommer til uka.!!!  Så litt om hva som skjer fremover.  Gangvei skal bli ferdig til 17 mai,  det er iallefall planen.  Det blir satt strøm på veibelysningen opp til feltet.  Vi starter med  graving forvann og avløp til vei C.  Sluttføring av bryggeannlegg med oppsetting  av lysioder, langgang og fortøyningpunkter.  Videre så skal det igang 3 nye hus før sommeren, så her blir det aktivitet fremover.

 

Det foregår også hogst på toppen av Glastadheia.  Dette med tanke på fremtidig regulering av område til boligformål. Vi bruker god tid på denne regulering, for å få en best mulig plan. Ting tar lenger tid en man tror, men vi mener det svarer seg å være grundig i planlegging. Reguleringsplanen blir sendt til kommunen i løpet av mai-june mnd.


Mars 02.03.2008

Arbeidene med kabling og oppsetting av lysfundamenter langs ytre vei til Arendal

begynner til uka.  Det har vårt bra pågang av folk som er intressert i å kjøpe tomt av oss

i  det siste.  Det er gjort avtale om salg av 8 tomter i mars. 

 

Snart står påsken for tur og folk får sin velfortjente påskeferie.  Før ferien tar til, håper

 vi at langgangen til bryggene er på plass.  Men her det noen som ikke kunne vente

med å komme seg utpå og prøve fiskelykken.  Første fangst var en torsk og så smatt

 jammen en sjøøret på også!  Den stolte fiskern er Kristoffer Solberg, som kan fortelle

 at denne var på rundt 800 gram.  Foto er tatt med mobilkamera i dag 02.03.2008


Februar 2008 11.02.2008

Som alle ser er det full fart med bygging av fortau lang ytre vei til Arendal.  Vi takker alle som medvirker til at dette går så fint fremover.  Både kommunen,Vegvesenet, Everket m.fl samt grunneiere har bidratt konstruktivt for at dette skal kunne gjennomføres hurtig.  Vi takker alle berørte parter for dette skjer på en slik måte.  Vi satser på at alt vil være på plass innen sommeren. 

 

Vi kan også medele at det er gjort avtale om salg av  3 nye tomter i februar.  Vi merker klart en økt interresse i markedet.  Dette har antagelig sammenheng med at vi går mot våren, og at nå ser alle at vi leverer varene.

 

Videre så gjenstår det lite før bryggeanlegget er er ferdig i denne omgang.  Det drives justering og mindre arbeider for å for å kunne begynne å ta dette i bruk.  I løpet av våren håper vi at strøm og vann blir tigjengelig for båtfolket.  Imens kan man jo trekke en fisk eller to utpå der.

 

Vi har også fått fin omtale i lokal avisen, under følger linker på dette.

 

http://www.tvedestrandsposten.no/lokale_nyheter/article3349946.ece

 

http://www.tvedestrandsposten.no/lokale_nyheter/article3350038.ece

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Over ser dere Skagerak bygg iferd med å føre opp et nytt hus for salg. Bilde til venstre er tatt fra andre etasje.


Januar 2008 24.01.2008

Bryggene i ferd med å bli montert!  Som en ser så er en i full sving med monteringen, om en ukes tid er det meste på plass.  Vi er så smått igang med fortau til byen også. 

 

Gutta monterer


Toårsjubileum 20.01.2008

Glastadheia Utbyggingsselskap AS har nå toårsjubileum. I løpet av disse to årene er det tilrettelagt for salg av 46 tomter i Glastadheia boligfelt – et felt som ligger litt sør for Tvedestrand sentrum.

Feltet ligger høyt over havet med jevnt gode solforhold. Flertallet av tomtene har utsikt til fjord og/eller hav i horisont. Med få unntak er tomtene over 1 daa. Det er tilgang til strandsonen og mulighet til å kjøpe båtplass. 23 av tomtene i feltet er solgt og 4 tomter er p.t. avholdt gjennom opsjonsavtaler. Antall solgte båtplasser er 17.

Opprustning av veien opp til feltet er i gang og fortau langs riksveien er under opparbeidelse. Begge deler vil selvfølgelig få belysning. Foreløpig sti ned til strandsonen er etablert og 30 båtplasser er under produksjon. Søknad om tippemidler til balløkke er under behandling.

Innenfor reguleringsbestemmelsene og kommunale vedtak er hovedregelen at kjøper kan velge hustype selv.

Selskapets økonomi er solid og ved utgangen av 2007 hadde ikke selskapet pantegjeld.

Vi stiller gjerne opp for visning eller kontakt pr. telefon og mail. Velkommen skal dere være.

 


Desember 17.12.2007

Vi ønsker alle kunder, levrandører og beboere på Glastadheia en riktig god jul.  En spesiell takk til de som bygger veier og alt for oss.  Dere har stått på og gjort en fin jobb, og fortjener en å legge spaden i ro på fredag, vi ses på nyåret.

 

Hilsen

 

Erik Solberg

 

 

 


November 27.11.2007

Det jobbes med og koble til de "gamle" husene på Glastadheia.  Meningen er at alle her skal ha kommunalt vann til jul.  Ellers så legges det ned tekniske installasjoner i hovedveien opp til feltet.Vi får trolig ikke ferdig regplanen på naboeiendommen til jul, men da kommer den sikkert på nyåret. 

Erik


Oktober 02.10.2007

Det har vært møte med vegvesenet,kommunen, elverk m.fl vedrørende oppstart av arbeidene med fortau langs riksveien . Vi håper å komme igang med arbeidene før jul. Målet er å ha dette klart til sommeren.  Da vil en kunne gå på på fortau fra Glastadheia til sentrum. Noe som vil være et pluss for alle som ferdes langs veien.  I tillegg blir det søkt vegvesenet om opprettelse av bussholderplass ved innkjøringen til Bakkevei.  Veien opp til feltet håper vi i hovedtrekk er ferdig i i løpet av mnd.  Det vil bli gravd grøfter til vann, avløp, veilys etc etter dette.  Endelig ferdigstillelse med asfalt etc vil trolig skje i løpet av neste år. Vi har også tidligere varslet oppstart av reguleringplan på eiendommen til Andre og Hilde Glastad. Her vil det kunne komme mye spennende fremover.  Det ligger ann til at denne reguleringen blir innlevert i høst.

Under ligger forslag til utforming av område nede ved sjøen.  For pdf trykk her.

Forslag til område nede ved sjøen

 

 


Terje bygger garasje 26.09.2007

her får han plass til bil og litt til!!!


September 09.09.2007

Les mer...  

Bygging av ny hovedvei til Glastadheia

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Foto tatt av Terje Rømyr

  

Som det fremkommer klart av bildene over er det omfattende arbeidet med hovedveien opp til Glastadheia godt igang.  Vi ber alle ha litt tålmodighet og kjøre pent i anleggsperioden .  Dette kommer til å bli bra for alle som bor og kommer til å bosette seg her!!  Går alt greit så blir det meste ferdig innen jul. Vi er også godt i gang med sideveien som går mot vest og sør inne i feltet .  Her kommer det en del flotte tomter

som er en bør se nærmere på om er på jakt etter dette. 

Med byggesak menes: Søknad ligger inne hos kommunen, bygg under oppføring eller ferdig bygg.


Nede ved sjøen 21.09.2007

I skrivende stund jobber vi med forslag til løsninger av fellesområder nede ved sjøen.  Vi tenker oss noen

boder som vil se slik ut som under.   Her kan båtfolket sette fra seg ting og tang, slik at dette ikke må bæres helt hjem.   I løpet av høsten vil vi sende inn søknad på bygget, med arealene rundt.  Hvordan løsningen kan finansieres gjenstår og se.  Bygget ligger ikke i tomteprisene, eller i prisen for båtplasser. Derfor gjenstår det å se hvordan en kan få gjennomførte denne delen av prosjektet.  Vi jobber også med plan for opparbeidelse av utearealene nede ved sjøen.  Dette er selvsagt en del av leveransen til tomtekjøperne våre.  Vi tror forsatt at vi kommer igang med bryggeanleggene i høst, men vi  venter på nødvendige tilatelser fra kommunen.   

Skisse båtboder og sanitær

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Snitt

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


August 20.08.2007

Vi er i full gang med sprengning av vei C  inn på toppen.  Opprustning av hovedvei inn til feltet er også i gang.  Videre har vi inngått avtale med Stranna Eiendom på fire stk tomter.  Det vil også bli påbegynt opparbeidelse av to tomter denne mnd.  Mer kommer.

 


Juli 18.07.2007

Juli blir det mest ferie for oss, men litt skjer da.  Vi har hatt infomøte med de som har hus på det gamle feltet.

Vi har bestilt brygger, slik at dette kommer trolig på plass allerede til høsten. 

Litt avhenging av godkjenninger etc.  Under vil en se hvordan vi har tenkt løsningen. Fortsatt god ferie!!


Juni 16.06.2007

Vi skal borre og sprenge for hovedvei imellom tomten til Andre Glastadog opp til brakkene. 

Arbeidene vil pågå før og etter ferien.  Vi ligger noe etter fremdrift en først planlagt, men regner med å ta dette igjen på høstparten. 

Det har ikke blitt foretatt salg hittil denne mnd enda, men vi har forsatt intressenter som melder seg.  

Under er det bilde fra veien opp som skal nybygges, samt inn mot Andre Glastad sin tomt.

 

 


Mai 28.04.2007

Vi setter i gang med sprengningsarbeidene til delfelt C.  Trolig starter vi opprusting av sti til sjø i løpet av denne mnd. Her blir det tatt med belysning, strøm og vann til bryggeannlegg.  Vi vil også igang med rensk langs hovedvei opp til feltet.  I løpet av året regner vi med at veien opp til feltet er bygget etter de kommunale krav som finnes.  Det vil si tilrettelagt for fortau på 1.5m pluss en veibredde på 5.5m.  Veien vil i grove trekk følge samme trase som nå, imidlertid så vil stigningsforholdet bli i samsvar med krav til offenlig vei.  Videre blir det fortau helt ned til sentrum av Tvedestrand. Fortauet kommer til å gå langs ytre vei til Arendal. Selvsagt blir det veibelysning hele strekket.  Dette til stor glede for alle som liker en spasertur eller for det som bor eller kommer til å bo på Glastadfeltet.  Når dette er på plass vil det gå opp for de fleste hvor sentralt Glastadheia er i forhold til Tvedestrand by.

 

 


April 11.04.2007

Nå er veilyset satt på!!! Dette skjedde kl 2102 i kveld.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Bilde tatt av Terje Rømyr


Mars 05.03.2007

Det ble solgt en tomt i februar og vi har flere interessenter på gang.  Vi har lagd en anleggsvei inn i delfelt C og montert opp veilys.   Vi har litt reklame i Markedsavisen og Tvedestrandsposten før påske.  For de som vil ha visning etc er det bare å ringe.  Vi finner alltids et tidspunkt som passer.  Ellers må en bare ringe å spørre skulle det være noen en lurer på.  Ta gjerne en tur i egenregi om en har lyst,en tur ut i skog og mark er uansett å anbefale.  Med beste hilsen Glastadheia Utbyggingsselskap AS

Tomt B1-4 28.01.2007

 Samarbeidet med en kunde har blitt avviklet og tomten B1-4 legges ut for salg på nytt. Dette er
en meget pen tomt som ligger blant de første vi la ut for salg. Prisen er kr. 390.000. Bilder fra tomten kan sees under.


Februar 26.01.2007

Mye tyder for at det blir skrevet kontrakt om salg av tomter denne mnd.

Vi kommer tilbake med yterligere info når alt er formelt klart. Under noen bilder fra

annleggsvei og tomteområdet.  

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


Januar 2007. 04.01.2007

Fredag 12.01.07 ble det levert kommunalt vann og kloakkløsning til Glastadheia. Dette har vært en omfattende prosess.  Vi takker alle involverte parter for å komme frem til en god løsning på denne krevende oppgaven.

 

 Vi begynner nå med tilrettelegging av neste delfelt.  Annleggsvei er igang og hugging av trase for vei mm.  Her kommer det mange fine tomter.  Kan hende noen av de fineste på feltete med tanke på solforhold og utsikt. Vi har allerede fått flere seriøse henvendelser på tomter i det nye året, så vi tror på et ok år for 2007 også.  Vi har et mål om å kunne greie å selge 4 til 5 tomter i år, noe som virker oppnåelig.

 

Under et bilde av den nye pumpestasjonen.

pumpestasjon vann


Desember 11.12.2006

Det jobbes med hele det tekniske anlegget i desember.  Strøm er på plass, videre så er vann og avløp i sjøen lagt.  Mellomdagene brukes til igjenfylling av grøfter mm.   Så her hviles det ikke mye!!!

 

Vi ønsker all en riktig god jul og et godt nytt år.   


November 20.11.2006

Litt nyheter fra november: 

 

Første borrehullet er igjennom, og ut til sjøen. Selv om det har godt vesenlig lengre tid med dette en forventet, er vi optimister med tanke videre arbeider. Fjellet har vært krevende, men nå har borrefirmaet funnet løsningen.  Vi håper og tror på at vi greier ferdigstillelse til jul i samsvar med opprinnelig plan.

 

Det er inngått avtale med Andre Glastad (nabo) for å utvikle deler av eiendommen hans.  Her vil det også kunne bli en rekke flotte tomter.  Det vil bli igangsatt en reguleringsprosses på nyåret,  dette vil gi klarhet i hva en kan tilby til folk som vil slå seg ned akurat der.  I allefall så er området belyst på en meget  postiv måte i arealdelen til kommuneplan.

 

Vi tar gjerne imot forslag til veinavn.  Det kan gjerne være noe historiskt fra området, eller hva en måtte ønske.  Dette kan gjerne mailes til Erik@Glastadheia.no  Kan hende det blir ditt forslag som blir brukt!

 

Når det gjelder tomtensalg i det siste, så har vi hatt noen henvendelser, men ingen konkrete salg.  Vi ser vel årstiden litt ann, og konsentrer oss først og frem om å opparbeide annleggene frem mot jul.

 

Vi begynner så på nyåret med neste delfelt.

 

Vennlig hilsen

 

Erik

 


Bilder tatt i dag 25.10.2006 25.10.2006

   

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

   

 

 

 

Her følger tvedestrandspostens leder.  Dette var fin omtale av denne siden. Vi takker!!

http://www.tvedestrandsposten.no/debatt/leder/article2310829.ece

 


Nye tomter og nye priser 24.10.2006

Nå er neste delfelt priset.  Du finner dette under tomtepriser på siden til venstre.

 Selv om det er ruskete vær, så er det langt bedre atdet regner en at det er

kjempkaldt.    Nedenfor vises bilder av rigg, samt vippekom til kloakken og trykkforsterker

for vann.    Borrerigg

 

 


Neste delfelt 16.10.2006

Hei alle sammen.  For dere som lurer på hva som skjer med neste delfelt, så har vi nå  bestemt oss, arbeidene med dette område vil bli påbegynt på nyåret.  Prisene på tomter på Glastadheia vil da variere fra kr 200000 til kr 425000.  Her finnes det en rekke perler, så ta en titt, kan hende mange får en postitiv overraskelse.  Vi kommer tilbake med mer info, priser, etc i løpet av uka. 

 

Ellers så er Grete igang med byggingen.  Dessverre så har borreriggen, som skulle ta seg av borring ut i sjøen, hatt tekninske problemer.  Etter hva vi nå har hørt, ventes den igang i løpet av  neste uke. Røregger Olsen er i full gang med sveising av rør. Det var litt for denne gangen, som sagt mer kommer senere i uka. Til slutt en liten " video"

 


Avisa 25.09.2006

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Tvedestrandsposten hadde et fint oppslag om Glastadheia på lørdag.  Jeg har fått et par bilder fra de som jeg legger ut. Takk til avisen leder Marianne  og journalist Guttorm.

 


August-september 14.09.2006

Vi har i denne perioden til nå solgt 7 tomter og 7 båtplasser. Samlet er vi oppe i 21 solgte tomer!

Så litt om fremdriften.  Det er påbegynt anlegg på andre siden av fjorden for å kunne føre vann til feltet.

Arbeidet med borehull for VA ned fra Glastadheia og ut i sjøen begynner snart.

Videre så er det lagt vann og avløp ca 700m i feltet.  Arbeider knyttet til strømforsyning begynner også i løpet av september.  Det er lov å ta kontakt om en har noe en lurer på eller ønsker å blir vist rundt på feltet.  Vi vil eventuelt vurdere om vi går videre i feltet i den nærmeste fremtid.  


Uke 34 22.08.2006

Terje er i full gang med huset sitt.  Ellers så er vi igang med og legge vann og avløp. 

terjes tomt


Adkomst til sjøen uke32 08.08.2006

Vi er i full gang etter ferien!!  Finsrud er i gang med å lage adkomst ned til sjøen.

  ned

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

  

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

NEDE!! 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Han Øystein er litt av en tøffing!!!  Ellers så kan en kjøre "rundt", vi skal sprenge litt mer for hovedveien i feltet, og vann og avløpsgrøfter skal straks igang med å graves. Da varer det ikke lenge til rørlegger Olsen er igang også!!.

 

Velkommen!!!

Velkommen!!!


Finansiering 26.07.2006

Glastadheia Utbyggingselskap AS, bruker DNBNOR som bankforbindelse i forbindelse med utbyggingen av feltet. DNBNOR er vi meget godt fornøyd med.  Vi har derfor i sammarbeid med DNBNOR  laget en link til kontaktpersoner i lokalbanken.  Lenken finner du på venstre side, hvor du finner navn ansatte, direkte telefonnummer, email.  Trenger De finansiering ved kjøp av tomt og bygging av bolig, bør du absolutt ta kontakt med DNBNOR, det kan lønne seg!!


Juli og ferie? 06.07.2006

Neida, ikke helt ferie!  Terje Rømyr er igang med tomta si.  Vi har fått satt opp grensemerker på mange av tomtene!  Jeg er og treffe i ferien på tel 93261515, skulle noen ha noe de ønsker svar på eller  en ønsker visning etc.  Uansett ha en god ferie alle sammen!!!!

 

 

 

Med beste hilsen

 

Erik 


Tomtesalg i Juni 06.06.2006

Vi har allerede solgt 6 stk tomter i Juni, det er kjempebra!!! Totalt har vi solgt 14 tomter!!,

For dere som kan være intresserte. er det forsatt mange fine tomter igjen her!!  Vi har også fått en veldig fin omtale i lokalavisen, samt nettutgaven til Agderposten.  Her følger et par bilder tatt av redaktøren i Tvedestrandsposten. Takk for fine bilder Marianne!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


Tomtesalg i mai 15.05.2006

I mai ble det solgt to nye tomter på Glastadheia.  Videre ser det ut til at vi iallefall kommer til og selge to til i juni om ikke flere.  Jeg kommer den fredag den 02.06.06 og blir der igjennom helga frem til mandag for å arbeide med feltet og ha litt ferie selvsagt. Jeg treffes på tel:93261515.  Ellers så må dere bare ta kontakt med Øystein Finsrud på tel: 91134853.Han driver daglig med utbyggingen.  Vi har forsatt mange kjempefine tomter å tilby.

 

Velkommen

 


Tekniske tegninger 09.05.2006

Legger ut litt tekninske tegninger ettersom ting blir ferdig.  For noen av dere som er spesielt

intresserte er vel det kjekt!!

Plan Profil1 Profil2  VegA t VeiB VegD  GS

 

Elplan første del...


Bilder fra Glastadheia 28.04.2006

Hei alle sammen !!  Prøver hele tiden og holde siden oppdatert.  Noen ganger medfører det at ting blir

"borte", men stort sett så er bare det bare flyttet litt på.   Legger mer bilder ut, slik at dere som ikke er helt kjent  oppå der får et vist intrykk.  Kort kan det nevnes at det er solgt  8 tomter på Glastadheia til nå. Av de som tar kontakt er  det er også flere som ønsker seg "hjem" til Tvedestrand igjen. Uansett hvem av dere som tar kontakt, så ønsker vi alle velkommen til Glastadheia.  Det er  lagt ut en annonse på FINN.no, det ser ut til at det også vekker interesse.  

  

Erik

 

 

 

 


Båtplasser 25.02.2006

Glastadheia utbyggingsselskap tilbyr båtplasser til kr 19 000.- pr. Lm. Båtplassene vil ha 6 meter gangbar bom og det er avsatt 3m lysåpning til hver plass.   skisse    Man får følgende:  Egen båtplass på felles bryggeanlegg, samt mulighet til strøm og fylling av ferskvann.  Plassene er forbeholdt de som bor på feltet. Det vil bli gangvei fra feltet ned til sjøen.  Plassene blir eiet, slik at en ikke trenger å betale leie for plassen.  Vedlikeholdskostnader tilkommer selvsagt.  Første 13 båtplasser er allerede solgt!!


Glastadstykket 17.02.2006

Glastadheia er et område med naturskjønne tomter ikke langt fra sjøen.

Der selges det tomter med mulighet for båtplass.  Kom til Tvedestrand kommune og etabler deg her!!!!

 

Les mer om Glastadstykket her....    

 

Kontakt gjerne Glastadheia utbyggingsselskap as.

 

 For nærmere informasjon Erik Solberg mob +47 93 26 15 15, tlf 69 79 25 11 

eller  Øystein Finsrud                          mob +47 91 13 48 53, tlf 37 16 05 30

 

 


 

10 grunner til å velge Glastadheia;

 

1.                   Kommune. Tvedestrand er en god kommune å bo i.

 

2.                   Familievennlighet. På Glastadheia bør ungene kunne slippes ut trygt og fritt. Det er lagt opp til to ballplasser, godt med friarealer og sti til sjøen. Deler av et lite tjern ligger også innenfor reguleringsplanen.

 

3.                   Sentrumsnærhet. Tomtene ligger under to kilometer i gangavstand fra sentrum. En slipper å kjøre ungene til aktiviteter hver kveld.

 

4.                   Utsikt. Alle tomtene unntatt en i første deltrinnn har sjøutsikt. Terrenget gjør at tomter foran i liten grad reduserer utsikten for tomter bak.

 

5.                   Solforhold. Tomtene ligger høyt (70-110 meter over havet) med gode solforhold.

 

6.                   Størrelse. Tomtene har alle en bra størrelse på rundt 1 daa.

 

7.                   Båtplasser. De som ønsker kan kjøpe båtplass. Gangavstanden til sjøen vil være 5-10 minutter. Båtplassene koster kr 19.000 pr lm.- ingen leie.  

 

8.                   Kommunal standard. Vann, avløp og veier m.v. vil bli bygd etter kommunal standard og overtatt av kommunen i samsvar med utbyggingsavtale.

     

Sam     sammenlignet med nærliggende områder er ikke tomtene spesielt høyt priset. Mange av tomtene koster ikke mer enn en litt stor og fin familiebil. Når du bygger kan du gjøre mye med huset etterpå, men tomten er det vanskeligere å gjøre noe med.

 

10.               Verdiutvikling. Skulle en komme til å selge så burde muligheten for verdiøkning være gode. På Glastadheia vil du finne en god beliggenhet og som enkelte eiendomsmeglere sier; ”Det er tre ting som bestemmer verdien. Beliggenhet, beliggenhet og beliggenhet.”

 

 


Kom hjem igjen ! 17.02.2006

Tvedestrand kommune profilerer seg med gode bo- og oppvekstforhold. Tvedestrand er en sørlandsperle sammen med Arendal og Risør som er nabokommuner. "Comeback" er et tiltak næringssjefen i kommunen har etablert for å få unge i fra Tvedestrand til å vende hjem til kommunen igjen.

 

Klikk deg inn på ComeBack her...

Våre samarbeidspartnere

Trykk her for å finne frem  

 

Høstbilder

 

Bilder fra enkelt tomter tatt i mars

 

  Mangler du powerpoint trykk her.

 

 

 

 

Tekst under notiser